Sposób przygotowania:
Pasta z jajek i śledzi
1. Jajka gotujemy na twardo.
2. Ugotowane jajka siekamy w drobną kosteczkę.
3. Cebulę obieramy i kroimy drobno.
4. Śledzie kroimy drobno.
5. Wszystkie składniki łączymy ze sobą. Dodajemy posiekany koperek oraz majonez, musztardę , świeżo zmielony pieprz. Mieszamy wszystko dokładnie, w razie potrzeby doprawiamy solą. Odstawiamy do lodówki aby smaki połączyły się.
2. Ugotowane jajka siekamy w drobną kosteczkę.
3. Cebulę obieramy i kroimy drobno.
4. Śledzie kroimy drobno.
5. Wszystkie składniki łączymy ze sobą. Dodajemy posiekany koperek oraz majonez, musztardę , świeżo zmielony pieprz. Mieszamy wszystko dokładnie, w razie potrzeby doprawiamy solą. Odstawiamy do lodówki aby smaki połączyły się.
robaczek