Pasta z makreli

  • 1
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Pastę z makreli lubi całą moja rodzina.

Pasta z makreli

Składniki:

Pasta z makreli

 

  • 1 wedzona makrela
  • 1 nieduza cebula
  • 2 jajka
  • 3 korniszony
  • lyzeczka pieprzu ziolowego
  • lyzeczka musztardy
  • lyzka majonezu
  • sol

Sposób przygotowania:

Pasta z makreli
Z makreli dokladnie usuwamy osci, a mieso rozdrabniamy i wkladamy do salaterki. Jajka gotujemy na twardo, studzimy i obieramy ze skorupek. Obrana cebule, korniszony i jajka kroimy w drobna kostke i dodajemy do ryby. Dokladnie mieszamy. Przyprawiamy. Na koniec dodajemy musztarde i majonez. Pasta smarujemy pieczywo.