Sposób przygotowania:
Pasta z makreli i awokado
Awokado obieramy i pozbywamy się pestki.
Z makreli usuwamy skórę i ości.
Awokado łączymy z makrelą.
Widelcem rozdrabniamy i łączymy składniki.
Dodajemy sól, pieprz, słodką i ostrą paprykę, suszoną bazylię oraz majonez.
Dokładnie mieszamy składniki pasty.
Podajemy z ulubionym pieczywem na śniadanie lub kolację.
Smacznego ;)
Z makreli usuwamy skórę i ości.
Awokado łączymy z makrelą.
Widelcem rozdrabniamy i łączymy składniki.
Dodajemy sól, pieprz, słodką i ostrą paprykę, suszoną bazylię oraz majonez.
Dokładnie mieszamy składniki pasty.
Podajemy z ulubionym pieczywem na śniadanie lub kolację.
Smacznego ;)
SylaUla
gosiapiotrek23
;)