Sposób przygotowania:
Pasta z makreli z majonezem Eli
Makrelę obrać ze skóry i ości. Cebulę obrać i pokroić w drobną kosteczkę. Jajka ugotować na twardo w osolonej wodzie,odlać wrzątek,lekko potłuc i zalać zimną wodą. Obrać jajka ze skorupek i pokroić w kosteczkę. Makrelę posiekać. Do miski włożyć makrelę,dodać posiekaną cebulę,pokrojone jajka,musztardę i majonez. Całość doprawić do smaku solą,pieprzem i wymieszać. Podawać ze świeżym pieczywem. Smacznego!
![Pasta z makreli z majonezem Eli Pasta z makreli z majonezem Eli](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/pasta-z-makreli-z-majonezem-eli-268392.jpg)
![Pasta z makreli z majonezem Eli Pasta z makreli z majonezem Eli](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/pasta-z-makreli-z-majonezem-eli-268393.jpg)
![Pasta z makreli z majonezem Eli Pasta z makreli z majonezem Eli](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/pasta-z-makreli-z-majonezem-eli-268394.jpg)
![Pasta z makreli z majonezem Eli Pasta z makreli z majonezem Eli](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/pasta-z-makreli-z-majonezem-eli-268395.jpg)