Krakowianka

Krakowianka

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 2834]

Pasta z makreli z oleju

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 3

Pasta na każdą okazję: śniadanie lub kolację

Pasta z makreli z oleju Więcej zdjęć (3)

Składniki:

Pasta z makreli z oleju

 

  • 1 puszka filet z makreli w olju,
  • 6 szt jajka na twardo,
  • 2 szt ogórki kiszone,
  • 1 szt cebula,
  • 1/2 szkl majonez,
  • do smaku Sól,
  • do smaku pieprz

 

Sposób przygotowania:

Pasta z makreli z oleju
Makrelę w olejem włożyć do miski, rozdrobnić widelcem. Cebulę drobno posiekać, jajka i ogórki pokroić w kostkę. Wszystkie produkty włożyć do miski z makrelą, dodać majonez, przyprawić do smaku, wymieszać.
Pasta z makreli z oleju
Etap 1
Pasta z makreli z oleju
Etap 2