marcinellino

marcinellino

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 149]

pasta z makreli z pasztecikami

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 3/5 głosów: 1

pasta z makreli z dodatkiem pasztecików

pasta z makreli z pasztecikami

Składniki:

pasta z makreli z pasztecikami

 

  • wędzona makrela
  • cebula
  • paszteciki drop
  • jajka
  • szczypiorek
  • sól, pieprz,
  • musztarda, majonez

 

 

Sposób przygotowania:

pasta z makreli z pasztecikami
Wędzoną makrelę oddzielamy od skóry i ości. Cebulę kroimy w drobną kostkę i na 5 min posypujemy solą i pieprzem. Paszteciki kroimy w plasterki i w raz cebulą dodajemy do makreli całość rozdrabniając i mieszając widelcem. Następnie dodajemy pół łyżki musztardy i trochę więcej majonezu. Dorzucamy rozdrobnione ugotowane jajko na twardo i posiekany szczypiorek - mieszamy na jednolitą masę.