beetle

beetle

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 158]

Książka Kucharska: Smaczne dania mięsne. Kuchnia domowa.

Pasta z  mięsa, jaj i  papryki

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Jan Petelski, Kuchnia domowa, smaczne dania mięsne

Pasta z  mięsa, jaj i  papryki

Składniki:

Pasta z  mięsa, jaj i  papryki

 

  • 20 dag mięsa mielonego gotowanego,
  • 3  jaja ugotowane na twardo,
  • papryka,
  • 4  łyżki masła roślinnego,
  • sól, pieprz.

Sposób przygotowania:

Pasta z  mięsa, jaj i  papryki
Jaja i  paprykę posiekać na drobne kawałeczki lub zetrzeć na tarce, wymieszać. Utrzeć masło roślinne, dodać mięso mielone, jaja i  paprykę. Całość starannie wymieszać, doprawić do smaku solą i  pieprzem.