kkwiatuszeekk

kkwiatuszeekk

Szef Kuchni
[Przepisów: 76]

pasta z tuńczyka

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 1

Pasta z tuńczyka idealna z chlebem razowym jako przekąska

pasta z tuńczyka

Składniki:

pasta z tuńczyka

 

  • tuńczyk,
  • olej ,
  • ogórki konserwowe,
  • koncentrat pomidorowy,
  • żółtko,
  • majonez,
  • sól
  • pieprz ,
  • chlebek razowy,
  • szczypiorek

Sposób przygotowania:

pasta z tuńczyka
tuńczyk miksujemy z żółtkami dodajemy soli łyżeczkę koncentratu pomidorowego i majonezu doprawiamy solą i pieprzem wkrajemy kawałki ogórków dodajemy łyżeczkę oleju wszystko mieszamy dodajemy szczypiorek, gotową pastę nakładamy na chlebek razowy i przekąska gotowa smacznego