Anka

Anka

Kucharz
[Przepisów: 17]

Pasta z tuńczyka - minutka

  • 2
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

Pyszna i zdrowa pasta kanapkowa z tuńczyka - dla tych co lubią dobrze zjeśc i ciągle się śpieszą:)

Pasta z tuńczyka - minutka

Składniki:

Pasta z tuńczyka - minutka

 

  • 2 puszki tuńczyka w sosie własnym
  • 250 g sera białego
  • 2 łyżki koncentratu pomidorowego
  • 1 mała cebula

Sposób przygotowania:

Pasta z tuńczyka - minutka
Rozgniatamy ser i dodajemy do niego tuńczyka i koncentrat - mieszamy do powstania bezgrudkowej pasty - dobrze użyć miksera. Do gotowej pasty wrzucamy drobno posiekaną cebulkę i delikatnie mieszamy. Podajemy jako dodatek do świeżego chlebka. Smacznego!!!!