evita0007

evita0007

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 423]

Pasta z wędzonego pstrąga

  • 1
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 5

Szybka i pyszna pasta z wędzonego pstrąga. Możemy ją podawać nie tylko do kanapek. Nadaje sie również doskonale do faszerowania jajek . Polecam :)

Pasta z wędzonego pstrąga Więcej zdjęć (2)

Składniki:

Pasta z wędzonego pstrąga

 

  • Filet z wędzonego pstrąga 70g
  • 3 czubate łyżki drobno posiekanego szczypiorku
  • 1 czubata łyżeczka ketchupu
  • 2 łyżki dobrego majonezu
  • pieprz świeżo mielony wg.uznania
  • 1 duże kurze jajo ugotowane na twardo

Sposób przygotowania:

Pasta z wędzonego pstrąga
Filet ryby przekładamy do miski i rozdrabniamy go widelcem jak najdrobniej. Dodajemy posiekane jajko oraz szczypiorek,ketchup i majonez. Całość doprawiamy świeżo zmielonym pieprzem,mieszamy i chowamy do lodówki żeby sie schłodziło. Gotową podajemy z ulubionym pieczywem. Lub faszerujemy nią jajka. Smacznego :)
Pasta z wędzonego pstrąga
Etap 1 tutaj widzimy produkty w misce wystarczy tylko wymieszać