Sposób przygotowania:
Pasta z zielonego groszku i jajek
Jajka gotujemy na twardo. Groszek odsączamy z zalewy, wrzucamy do rozdrabniacza i blendujemy. Dodajemy ostudzone jajka. Rozdrabniamy dalej do momentu uzyskania w miarę jednolitej masy.
Dodajemy oczyszczony i pokrojony szczypiorek, mieszamy.
Przyprawiamy pastę do smaku solą i świeżo zmielonym pieprzem. Dodajemy majonez i dokładnie mieszamy.
Dodajemy oczyszczony i pokrojony szczypiorek, mieszamy.
Przyprawiamy pastę do smaku solą i świeżo zmielonym pieprzem. Dodajemy majonez i dokładnie mieszamy.
![Pasta z zielonego groszku i jajek Pasta z zielonego groszku i jajek](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/pasta-z-zielonego-groszku-i-jajek-463606.jpg)
![Pasta z zielonego groszku i jajek Pasta z zielonego groszku i jajek](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/pasta-z-zielonego-groszku-i-jajek-463607.jpg)