Sposób przygotowania:
Tosty z gofrownicy
Masło rozpuścić na patelni.
Boczek oraz ogórek kroimy w kostkę.
Na spód tosta dodajemy pokrojony boczek oraz ogórek i wszystko przykrywamy serem. Jesli mamy ochotę lub lubimy możemy wcześniej spód kanapki posmarować ketchupem(u mnie musztarda w tym zestawieniu).
Następnie przykrywamy wierzch drugim kawałkiem chleba. Spód oraz górę gofrownicy smarujemy rozpuszczonym masłem.
Tak przygotowane kanapeczki zapiekamy do momentu aż uzyskają złoto brązowy kolor.
SMACZNEGO
Boczek oraz ogórek kroimy w kostkę.
Na spód tosta dodajemy pokrojony boczek oraz ogórek i wszystko przykrywamy serem. Jesli mamy ochotę lub lubimy możemy wcześniej spód kanapki posmarować ketchupem(u mnie musztarda w tym zestawieniu).
Następnie przykrywamy wierzch drugim kawałkiem chleba. Spód oraz górę gofrownicy smarujemy rozpuszczonym masłem.
Tak przygotowane kanapeczki zapiekamy do momentu aż uzyskają złoto brązowy kolor.
SMACZNEGO