Sposób przygotowania:
Szybkie roladki z Nutellą
Z chleba odcinamy skórki i za pomocą wałka go rozwałkować. Następnie smarujemy chleb kremem czekoladowym i zwijamy w rulon.
W miseczce mieszamy mleko z jajkiem i każdy jeden rulonik moczymy w powstałej masie. Na patelni rozpuścić masło i z każdej strony obsmażamy roladki na złoto brązowy kolor.
Do miseczki dodajemy cukier i cynamonem. Mieszamy do momentu aż składniki się połączą. Po usmażeniu roladki obtaczamy w mieszance.
SMACZNEGO.
W miseczce mieszamy mleko z jajkiem i każdy jeden rulonik moczymy w powstałej masie. Na patelni rozpuścić masło i z każdej strony obsmażamy roladki na złoto brązowy kolor.
Do miseczki dodajemy cukier i cynamonem. Mieszamy do momentu aż składniki się połączą. Po usmażeniu roladki obtaczamy w mieszance.
SMACZNEGO.