iwa643

iwa643

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 5470]

Paszteciki w galarecie

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 4

Bardzo dobre i slicznie wyglada na stole

Paszteciki w galarecie

Składniki:

Paszteciki w galarecie

 

  • 3 pasztety Drop,
  • żelatyna ,
  • rosołek,
  • małe kukurydze z octu ,
  • czerwona papryka z zalewy octowej .

Sposób przygotowania:

Paszteciki w galarecie
Delikatnie wyciągnac małe paszteciki z foremek (mały pasztet Drop)Położyc pasztetowe babeczki na długi półmisek jedna za drugą .Do okoła poukładac małe kukurydze i pokrojoną paprykę . Rosołek rozpuścic w wodzie przegotowanej dodać żelatynę według przepisu na opakowaniu ,gdy galareta ostygnie i zacznie żelowac wlać ja na półmisek aby pokryła warzywa i pasztecik.Ozdobic zieloną pietruszką .Podawac z lodówki .