Sposób przygotowania:
Pekinka z roszponką i papryką marynowaną
Liście pekinki pokroiłam w kawałki, wraz z roszponką opłukałam i odwirowałam w suszarce do sałaty. Przesypałam do miski. Kawałki papryki osączyłam z zalewy octowej i pokroiłam w paseczki, dołożyłam do miski. Wszystkie składniki wymieszałam dokładnie z majonezem i musztardą, doprawiłam do smaku solą i pieprzem. Podałam natychmiast do usmażonych paluszków rybnych.
misia5
edytaha
Misiu, u mnie obiad późno, bo późno z roboty wróciłam, niestety nie mogłam wcześniej wstawić przepisu :(
Ale obiecuję, że na przyszłość się poprawię :D
misia5
Najważniejsze, że się pojawił:) Reszta jest mniej ważna:)
monikaT83
edytaha
Dzięki Monisiu :)