Babciagramolka

Babciagramolka

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 2812]

Pieczarki czosnkowe :

  • 4
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 12

Aromatyczny dodatek do mięs lub samodzielne danie .

Pieczarki czosnkowe  :

Składniki:

Pieczarki czosnkowe :

 

  • 12 średniej wielkości kapelusze pieczarek
  • 3 łyżki masła
  • 3 pokrojone w plasterki ząbki czosnku
  • 1 mini kostka czosnkowa Knorra

 

Sposób przygotowania:

Pieczarki czosnkowe :
Na patelni rozgrzać masło .Na gorące włożyć czosnek i chwilę smażyć mieszając , odsunąć na bok czosnek i włożyć pieczarki , rozkruszyć mini kostkę -smażyć na rumiano .
Podawać na gorąco jako dodatek do mięs lub same z ziemniakami.