Sposób przygotowania:
Pieczarki nadziewane dwoma serami
Odcinam nóżki z wcześniej oczyszczonych pieczarek, wnętrze kapeluszy lekko solę, a brzegi smaruję oliwą. Grzyby układam w natłuszczonym naczyniu do pieczenia, wstawiam do piekarnika nagrzanego do 200 stopni C. na 10 minut. W tym czasie siekam w kostkę cebulę i pieczarkowe nóżki, przekładam je na patelnię z łyżką oliwy, lekko solę i smażę 5 minut pod przykryciem. Kroję w kawałki ser pleśniowy, układam po kilka w każdym podpieczonym kapeluszu, po czym wypełniam go doprawioną do smaku smażoną cebulką i pieczarkami. Wszystkie pieczarki posypuję mozzarellą i wstawiam jeszcze na 20 minut do piekarnika (210 stopni C).
![Pieczarki nadziewane dwoma serami Pieczarki nadziewane dwoma serami](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/pieczarki-nadziewane-dwoma-serami-329918.jpg)
![Pieczarki nadziewane dwoma serami Pieczarki nadziewane dwoma serami](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/pieczarki-nadziewane-dwoma-serami-329919.jpg)
![Pieczarki nadziewane dwoma serami Pieczarki nadziewane dwoma serami](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/pieczarki-nadziewane-dwoma-serami-329920.jpg)
![Pieczarki nadziewane dwoma serami Pieczarki nadziewane dwoma serami](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/pieczarki-nadziewane-dwoma-serami-329921.jpg)