Sposób przygotowania:
Pieczarki z ryżem i warzywami
Ryz ugotowałam odcedziłam i wkładałam do kubeczka formując na dwa talerze małe kubeczki . Pieczarki smażyłam na patelni dodałam wody i 1 bulionetke pieczeniową . Zrobiłam sosik dodałam śmietany 12% rozmieszałam i się zrobił bielszy trochę
Na patelnie ze słoika wyjęłam kukurydze marchew i groszek usmażyłam dodałam suszonej pietruszki wymieszałam .Dodałam śmietanę 12% 20 mili i potrzymałam z 5 minut . Podawałam z ryżem i pieczarkami .
Na patelnie ze słoika wyjęłam kukurydze marchew i groszek usmażyłam dodałam suszonej pietruszki wymieszałam .Dodałam śmietanę 12% 20 mili i potrzymałam z 5 minut . Podawałam z ryżem i pieczarkami .