lalunia

lalunia

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1993]

Pieczarkowa

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
  • PORCJE: 6
         
ocena: 5/5 głosów: 4

No w końcu pieczarkowa zawitała u nas .

Pieczarkowa Więcej zdjęć (3)

Składniki:

Pieczarkowa

 

 

 

  • korpus 300 gram

 

  • marchewka 3 szt

 

 

 

 

Sposób przygotowania:

Pieczarkowa
1. Robimy wywar rosołowy, czyli marchewka , ziele angielskie, liść laurowy , dodajemy pokrojone w kostkę ziemniaki . 2. Gotujemy na małym ogniu , wyjmujemy korpus , kiedy stwierdzimy że już się ugotował . 3. Pieczarki myjemy kroimy w plasterki i smażymy na oleju rzepakowym 4. Przekładamy pieczarki do wywaru mięsnego. 5. Gotujemy z 30 minut i dodajemy śmietanę, dosłownie chwila i gotowe .
Pieczarkowa
Robimy wywar rosołowy, czyli marchewka , ziele angielskie, liść laurowy , dodajemy pokrojone w kostkę ziemniaki i pieczarki .
Pieczarkowa
Gotujemy z 30 minut i dodajemy śmietanę, dosłownie chwila i gotowe .