Madija

Madija

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 801]

Pieczarkowa z makaronem

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

Zupa pachnaca grzybami...

Pieczarkowa z makaronem

Składniki:

Pieczarkowa z makaronem

 

  • 2 litry wody
  • 30 dkg mięsa wołowego z kością,
  • Sól
  • 20 dkg włoszczyzny,
  • Szklanka makaronu.

 

 

  • dodatkowo:
  • wegeta do smaku
  • zupa pieczarkowa amino
  • zielona pietruszka

Sposób przygotowania:

Pieczarkowa z makaronem
Ugotować wywar, wyjąć mięso pokroić i wrzucić z powrotem do wywaru, dodać 1 szklankę makaronu świderki lub muszelki, dodać ½ paczki zupy pieczarkowej amino.
Doprawić wegetą. Posypać zieleniną.