Sposób przygotowania:
Pieczarkowy jednogarnkowiec Buni
Doskonałe danie na dzień kiedy mamy ,, lenia ,, i robimy przegląd lodówki
Pieczarki przekroić w ćwiartki i usmażyć na rumiano na głębokiej patelni .Dosypać szynkę i kurczaka .Chwilę smażyć . Zalać śmietanką i wodą . Dusić 10 minut. Doprawić maggi , pieprzem .Wsypać zieleninę . Makaron ryżowy przełamać na pół i wrzucić w sos .Wymieszać tak by był zanurzony w sosie .Przykryć i dusić 5 minut. Wyłączyć gaz i zostawić przykryte na 15 minut . Odkryć , zamieszać .Makaron ma być miękki i powinien wchłonąć prawie cały sos . Podawać posypane zieleniną .
Pieczarki przekroić w ćwiartki i usmażyć na rumiano na głębokiej patelni .Dosypać szynkę i kurczaka .Chwilę smażyć . Zalać śmietanką i wodą . Dusić 10 minut. Doprawić maggi , pieprzem .Wsypać zieleninę . Makaron ryżowy przełamać na pół i wrzucić w sos .Wymieszać tak by był zanurzony w sosie .Przykryć i dusić 5 minut. Wyłączyć gaz i zostawić przykryte na 15 minut . Odkryć , zamieszać .Makaron ma być miękki i powinien wchłonąć prawie cały sos . Podawać posypane zieleniną .
eli_555
cohkka
Natala1210
Dorcia
Babciagramolka
Pewnie można - tylko ostrożnie bo sos sojowy jest intensywniejszy niż maggi i można zabic smak potrawy