Sposób przygotowania:
Pieczeń mięsna
Cebulę obrać i drobno posiekać. Mięso drobiowe i mięso wieprzowe wymieszać ze sobą i cebulką.
Wsypać bułkę tartą i dodać do smaku przyprawy, majeranek, sól pieprz oraz paprykę.
Wlać również do mięsa roztrzepane jajka, wszystko dokładnie wyrobić ręką aby składniki się połączyły.
Do foremek przełożyć mięso oprószyć majerankiem górę.
Piec około 50-60 minut w temp. 180-190 stopni.
Wsypać bułkę tartą i dodać do smaku przyprawy, majeranek, sól pieprz oraz paprykę.
Wlać również do mięsa roztrzepane jajka, wszystko dokładnie wyrobić ręką aby składniki się połączyły.
Do foremek przełożyć mięso oprószyć majerankiem górę.
Piec około 50-60 minut w temp. 180-190 stopni.