Sposób przygotowania:
Pieczona papryka
Porcja dla 4 osób
Na jedną porcję:
Energia: 312 kcal
Tłuszcze ogółem: 22 g
Cholesterol: 60 mg
Paprykę umyj, odetnij górną część i wydrąż z niej nasiona. Do środka wrzuć pokrojony ser zmieszany z oliwkami, pokrojoną w talarki cebulą, rozgniecionym czosnkiem, oliwą i ziołami. Papryki przykryj odkrojonymi częściami, zawiń w folię aluminiową i zapiecz na grillu lub w piekarniku.
Na jedną porcję:
Energia: 312 kcal
Tłuszcze ogółem: 22 g
Cholesterol: 60 mg
Paprykę umyj, odetnij górną część i wydrąż z niej nasiona. Do środka wrzuć pokrojony ser zmieszany z oliwkami, pokrojoną w talarki cebulą, rozgniecionym czosnkiem, oliwą i ziołami. Papryki przykryj odkrojonymi częściami, zawiń w folię aluminiową i zapiecz na grillu lub w piekarniku.