Sposób przygotowania:
Pierś z kurczaka nadziana salami i serem
Piersi z kurczaka myjemy, osuszamy i nacinamy.
Przyprawiamy solą, pieprzem i słodką papryką.
W nacięcia wkładamy na przemian plasterki salami i sera.
Piersi wykładamy do naczynia żaroodpornego i przykrywamy folią aluminiową.
Pieczemy 20 minut następnie odkrywamy i pieczemy jeszcze 5 minut aż się zarumieni.
Polecam z ulubionymi dodatkami.
Smacznego ;)
Przyprawiamy solą, pieprzem i słodką papryką.
W nacięcia wkładamy na przemian plasterki salami i sera.
Piersi wykładamy do naczynia żaroodpornego i przykrywamy folią aluminiową.
Pieczemy 20 minut następnie odkrywamy i pieczemy jeszcze 5 minut aż się zarumieni.
Polecam z ulubionymi dodatkami.
Smacznego ;)
![Pierś z kurczaka nadziana salami i serem Pierś z kurczaka nadziana salami i serem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/piers-z-kurczaka-nadziana-salami-i-serem-548977.jpg)
![Pierś z kurczaka nadziana salami i serem Pierś z kurczaka nadziana salami i serem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/piers-z-kurczaka-nadziana-salami-i-serem-548978.jpg)