Sposób przygotowania:
Roladki z kurczaka z serem i papryką
Piersi z kurczaka myjemy i rozcinamy wzdłuż na mniejsze części. Następnie rozbijamy je jak na kotlety. Każdy kotlet doprawiamy z obu stron. Paprykę i ser żółty kroimy na niewielkie paski.
Na każdy kawałek mięsa kładziemy pasek sera i papryki. Zwijamy roladki. Jeśli się nam nie chcą zwinąć można spiąć wykałaczkami.
Panierujemy je w jajku i bułce tartej. Smażymy na rozgrzanym oleju na złoty kolor. Podajemy z ziemniakami i surówką.
Na każdy kawałek mięsa kładziemy pasek sera i papryki. Zwijamy roladki. Jeśli się nam nie chcą zwinąć można spiąć wykałaczkami.
Panierujemy je w jajku i bułce tartej. Smażymy na rozgrzanym oleju na złoty kolor. Podajemy z ziemniakami i surówką.
lukrowanepierniczki
Czekoladka 2
ciasteczka