Sposób przygotowania:
Pierś z kurczaka z pieczarkami w sosie pieczarkowy
Pieczarki umyć i osuszyć, pokroic w plastry, podsmazyc na odrobinie oliwy z oliwek Piersi z kurczaka opłukać, osuszyc ręcznikiem papierowym i pozbawić błonek,naciąć wzdłuż tak aby powstała kieszonka :) naszpikować pieczarkami i serem, zamknąć i nakłuc wykałaczką do szaszłyków tak aby przy smażeniu nie otworzyła sie kieszeń. Opruszyć przyprawami piersi i smażyc z obu stron na złoto. Podlać wodą i dusic 30minut, obracając po 15minut duszenia. Przygotować sos: pieczarki umyte pokroić w plastry, cebulkę poszatkować i zeszklić na maśle, dodac pieczarki i wymieszać razem, podlać wodą i dusić w kubeczku wymieszać mąkę ze śmietaną i wlać na patelnię do pieczarek, podgotować 10minut mieszając, przelać do piersi z kurczaka i dusić 10minut razem, podawać z ulubioną surówką, sałatką ;P smacznego