Sposób przygotowania:
Pierś z kurczaka zapiekana
Piersi z kurczaka przekroić na 2 cieńsze płaty i rozbić lekko .
Posypać delikatem lub wegetą .
Każdy płat posmarować majonezem i ułożyć na dnio posmarowanego tłuszczem naczynia żaroodpornego.
Pieczarki usmażyć z cebulka poczym wyłożyć na poprzednio ułożone płaty z kurczaka.
Na wierzch posypać startym na grubych oczkach serem i polać pikantnym ketchupem.
zapiekać w temperaturze 180 stopni C przez około 1/2 godziny .
podawać z sałatkami np,( sałata,ogorek,pomidor )
Posypać delikatem lub wegetą .
Każdy płat posmarować majonezem i ułożyć na dnio posmarowanego tłuszczem naczynia żaroodpornego.
Pieczarki usmażyć z cebulka poczym wyłożyć na poprzednio ułożone płaty z kurczaka.
Na wierzch posypać startym na grubych oczkach serem i polać pikantnym ketchupem.
zapiekać w temperaturze 180 stopni C przez około 1/2 godziny .
podawać z sałatkami np,( sałata,ogorek,pomidor )