Sposób przygotowania:
Piersi z kurczaka z groszkiem i seremEtap 1
![Piersi z kurczaka z groszkiem i serem Piersi z kurczaka z groszkiem i serem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_PRZEPISU_ETAP/piersi-z-kurczaka-z-groszkiem-i-serem-386436.jpg)
Każdą pierś z kurczaka rozbić tłuczkiem, oprószyć solą i pieprzem (użyłam pieprzu kolorowego).
Etap 2
![Piersi z kurczaka z groszkiem i serem Piersi z kurczaka z groszkiem i serem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_PRZEPISU_ETAP/piersi-z-kurczaka-z-groszkiem-i-serem-386437.jpg)
Groszek przełożyć do miseczki (bez rozmrażania). Ser i cebulę pokroić w kostkę, dodać do groszku. Dodać też tapas i odrobinę soli, dokładnie wymieszać.
Etap 3
![Piersi z kurczaka z groszkiem i serem Piersi z kurczaka z groszkiem i serem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_PRZEPISU_ETAP/piersi-z-kurczaka-z-groszkiem-i-serem-386438.jpg)
Przygotowany farsz rozłożyć na każdym kawałku mięsa, zwinąć w roladki. Ułożyć je w naczyniu do zapiekania łączeniem do dołu, polać olejem i posypać przyprawą do mięs. Roladki zapiekać w 180 stopniach przez ok. 45 minut. Gotowe roladki kroić w grube plastry.