Sposób przygotowania:
Pierś z kurczaka z żółtym serem
Pierś z kurczaka myjemy, nacinany w nich na całej długości kieszonkę, w plaster sera zawijamy plaster masła i wkładamy do kieszonki w kurczaku, końcówkę piersi gdzie jest kieszonka zawijamy nicią, tak przygotowaną pierś oprószamy solą i pieprzem i panierujemy w roztrzepanym z przyprawami jajku i bułce tartej, smażymy na oleju na wolnym ogniu przez około 15 minut co chwilę przewracając by równiutko się nam upiekło. Podajemy na gorąco aby ser i masełko było roztopione.
![Pierś z kurczaka z żółtym serem Pierś z kurczaka z żółtym serem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/piers-z-kurczaka-z-zoltym-serem-131967.jpg)
![Pierś z kurczaka z żółtym serem Pierś z kurczaka z żółtym serem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/piers-z-kurczaka-z-zoltym-serem-131968.jpg)
![Pierś z kurczaka z żółtym serem Pierś z kurczaka z żółtym serem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/piers-z-kurczaka-z-zoltym-serem-131969.jpg)
![Pierś z kurczaka z żółtym serem Pierś z kurczaka z żółtym serem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/piers-z-kurczaka-z-zoltym-serem-131970.jpg)