Sposób przygotowania:
Pijany Izydor ELI
Orzechy,cukier wsypać do słoika,zalać wódką,zakręcić i zostawić na 3 godziny.
Krem
Z podanych składników utrzeć krem.Do gotowego kremu dodać orzechy z wódką i wymieszać.
Do tortownicy włożyć jeden spód biszkoptowy,wyłożyć masę orzechową,przykryć drugim spodem i wstawić do lodówki do schłodzenia.Po wyjęciu oblać polewą.Podawać z lodówki.Smacznego!
Krem
Z podanych składników utrzeć krem.Do gotowego kremu dodać orzechy z wódką i wymieszać.
Do tortownicy włożyć jeden spód biszkoptowy,wyłożyć masę orzechową,przykryć drugim spodem i wstawić do lodówki do schłodzenia.Po wyjęciu oblać polewą.Podawać z lodówki.Smacznego!
misia53
eli_555
Misiu,łożyrok jest jeszcze lepszy,bardziej delikatny smak,za sprawą kokosu.