Reniz

Reniz

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 3217]

Pikantna pasta z sera twarogowego

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 5

Pastę z twarogu podawać z pieczywem lub krakersami

Pikantna pasta z sera twarogowego

Składniki:

Pikantna pasta z sera twarogowego

 

  • 15 dag sera twarogowego,
  • pieprz,
  • sól,
  • 15 dag wędzonej ryby,
  • 2 łyżki posiekanego szczypiorku,
  • 2 cebule,
  • 5 szt rzodkiewki,
  • 2 łyżki majonezu,
  • 10 dag bryndzy,
  • mielona papryka ostra

 

 

 

Sposób przygotowania:

Pikantna pasta z sera twarogowego
Do miski włożyć przemielony ser twarogowy, dodać do niego bryndzę oraz majonez i dokładnie utrzeć na gładki krem. Rybę dokładnie oczyścić z ości, rozdrobnić widelcem, dodać ją do sera. Rzodkiewkę, cebulę i szczypiorek drobno pokroić, połączyć z serem, przyprawić do smaku solą, pieprzem i ostra papryką.