Sposób przygotowania:
Pizza po turecku.
Gotowe placki tortilli opiec na blasze z obu stron po 2 min.a mięso
drobiowe na obrotowym grillu lub w piekarniku,po upieczeniu skra-
-jać na wióry,kłaść na placku łyżką na całej powierzchni,na to sa-
-łatkę z kapusty pekińskiej,pomidorów i ogórków z sosem jogurto-
-wym słonym,posypać przyprawą do kebabu lub gyrosa.Na koniec
każdy placek z zawartością ciasno zwinąć w rulon i gotowe.
drobiowe na obrotowym grillu lub w piekarniku,po upieczeniu skra-
-jać na wióry,kłaść na placku łyżką na całej powierzchni,na to sa-
-łatkę z kapusty pekińskiej,pomidorów i ogórków z sosem jogurto-
-wym słonym,posypać przyprawą do kebabu lub gyrosa.Na koniec
każdy placek z zawartością ciasno zwinąć w rulon i gotowe.