Sposób przygotowania:
Gofry bananowo - truskawkowe
Banana i truskawki rozgnieść widelcem. Do rozdrobnionych owoców dodać jajko, skyr ( ja dodałam truskawkowy, ale można dać naturalny, czy o każdym innym smaku), mąkę, erytrytol (można zamienić na zwykły cukier), proszek do pieczenia i mleko. Wszystko ręcznie wymieszać.
Gofrownicę popsikać olejem w sprayu ( lub posmarować olejem za pomocą pędzelka) i dobrze rozgrzać. Nalewać porcjami surowe ciasto i smażyć gofry. Moje gofry przyozdobione zostały borówkami i z nimi też zostały zjedzone.
Gofrownicę popsikać olejem w sprayu ( lub posmarować olejem za pomocą pędzelka) i dobrze rozgrzać. Nalewać porcjami surowe ciasto i smażyć gofry. Moje gofry przyozdobione zostały borówkami i z nimi też zostały zjedzone.