Sposób przygotowania:
Placki z gotowanych ziemniaków i koperku
Ziemniaki gotuję aż będą miękkie. Studzę, przeciskał przez praskę.
Dodaję do miski, następnie dodaję drobno posiekany świeży koperek, jajka, mąkę, bułkę,ser oraz śmietanę.
Dokładnie łączę że sobą składniki.
Cebulkę obieram i siekamy drobno, podsmazam na oleju. Dodaję do ziemniaków, mieszam, doprawiam do smaku.
Formujemy kotleciki, a następnie obtaczamy w bułce tartej.
Kotlety smażę na oleju na rumiano z obu stron. Podaję z ulubionym sosem lub śmietaną.
Dodaję do miski, następnie dodaję drobno posiekany świeży koperek, jajka, mąkę, bułkę,ser oraz śmietanę.
Dokładnie łączę że sobą składniki.
Cebulkę obieram i siekamy drobno, podsmazam na oleju. Dodaję do ziemniaków, mieszam, doprawiam do smaku.
Formujemy kotleciki, a następnie obtaczamy w bułce tartej.
Kotlety smażę na oleju na rumiano z obu stron. Podaję z ulubionym sosem lub śmietaną.