Sposób przygotowania:
Placuszki mięsne
Namoczyć pieczywo tostowe w zimnej wodzie.
Dobrze odcisnać, zagnieść z mielonym mięsem, jajkami i posiekaną cebulą.
Doprawić na pikantnie solą, pieprzem i musztardą, rozsmarować na natłuszczonej blasze.
Piec 25 minut w temp. 220 stop. C.
Pokroić na kawałki, polać ketchupem.
Udekorować plasterkami ogórka.
Podawać razem z marynowaną cebulką.
Dobrze odcisnać, zagnieść z mielonym mięsem, jajkami i posiekaną cebulą.
Doprawić na pikantnie solą, pieprzem i musztardą, rozsmarować na natłuszczonej blasze.
Piec 25 minut w temp. 220 stop. C.
Pokroić na kawałki, polać ketchupem.
Udekorować plasterkami ogórka.
Podawać razem z marynowaną cebulką.