Sposób przygotowania:
Placuszki warzywneKROJENIE

Na sam początek należy pokroić kiełbasę i mielonkę.
ETAP 2:

Później roimy pozostałe składniki, czyli pomidora i porę.
CIASTO

W rondelku rozmącamy mąkę i jajko. Ciasta wyjdzie niedużo. Oczywiście można, jeśli ktoś chce powiększyć ilość warzyw, wtedy robimy więcej ciasta.
ETAP 4:

Zalewamy ciastem, wcześniej pokrojone warzywa. Całość dokładnie przyprawiamy i mieszamy.
ETAP 5:

Na koniec kładziemy niewielkie ilości ciasta na rozgrzanym oleju na patelni i smażymy z obu stron. Powinny powstać 4-5 placuszków z mojej porcji.
niezły kąsek
anja3107
przepraszam za błąd :) postaram się już więcej nie robić. Pozdrawiam i dziękuję za komentarz :)
madziulka89