Sposób przygotowania:
Pływające Tatsoi dla Smoka :
Pokrojoną w cienkie słupki marchewkę , kalarepkę , kapustę pekińską – zalać rosołem i gotować 30 minut. Dołożyć imbir, mięso z kurczaka , odsączone owoce z ,, Koktajlu tropikalnego „ .Doprawić przyprawą do dań chińskich , pieprzem cytrynowych .Makaron zalać wrzątkiem i zostawić na 3 minuty- odsączyć . Nakładać do miseczek makaron , zalać zupą , posypać Tatsui i szczypiorkiem .
,,.. . Tatsoi jest warzywem o dość ostrym smaku przypominającym trochę smak rzodkiewki i kalarepy..”
,,.. . Tatsoi jest warzywem o dość ostrym smaku przypominającym trochę smak rzodkiewki i kalarepy..”
Tit
Babciagramolka
jaNina
Babciagramolka
jaNina
Ja niestety nie spotkałam jeszcze się z takim warzywkiem, choć penetruje zawsze wszelkie nowości....może na wybrzeżu jest ich więcej?
msewka
Pysznie i kolorowo poza tym.Pewnie to banalne-ale, jak zawsze! 5
foka