Sposób przygotowania:
Podsmażane naleśniki z musem truskawkowym
Składniki naleśników dokładnie łączymy za pomocą miksera. Smażymy naleśniki na odrobinie oleju ,na rozgrzanej patelni z obu stron na złoto.
Międzyczasie robimy mus. Truskawki myjemy,obieramy. Przekładamy do rondla o grubym dnie, posypujemy cukrem brązowym.
Smażymy na średnim ogniu aż owoce się rozpadną. Naleśniki składamy w trójkąty.
Na patelni rozgrzewamy masło a następnie smażymy na złoto. Podajemy z musem.
Międzyczasie robimy mus. Truskawki myjemy,obieramy. Przekładamy do rondla o grubym dnie, posypujemy cukrem brązowym.
Smażymy na średnim ogniu aż owoce się rozpadną. Naleśniki składamy w trójkąty.
Na patelni rozgrzewamy masło a następnie smażymy na złoto. Podajemy z musem.