Sposób przygotowania:
Poduszeczki francuskie z tuńczykiem
Ciasto francuskie rozwijam. Między czasie nastawiam jajka by ugotowały się na twardo. Z ciasta wycinam rowne kwadraciki. Nie wieksze niż 3cm. Nastawiam do piekarnika na max 20min w 180 stopni. Studzę.
Nastepnie jajka drobno kroję dodaję wszystkie przyprawy, majonez, jogurt. Ogórki kroję drobno dodaję do jajek. Cebulkę oraz ser żółty rowniez kroję bardzo drobno. Na koniec dodaję tuńczyka z puszki.
Wszystko dokladnie mieszam, wręcz za pomocą łyżki ugniatam wszystkie składniki. Na każdy kwadracik kładę po łyżce pasty.
Smacznego.
Nastepnie jajka drobno kroję dodaję wszystkie przyprawy, majonez, jogurt. Ogórki kroję drobno dodaję do jajek. Cebulkę oraz ser żółty rowniez kroję bardzo drobno. Na koniec dodaję tuńczyka z puszki.
Wszystko dokladnie mieszam, wręcz za pomocą łyżki ugniatam wszystkie składniki. Na każdy kwadracik kładę po łyżce pasty.
Smacznego.