Sposób przygotowania:
Pasta z tuńczyka i pomidorów
Produkty , z których zrobiłam pastę pozostały mi z przyrządzania innych potraw.Pomimo,że resztkowa ,pasta wyszła smaczna.
Tuńczyka osączyć z oleju,opieprzyć.Pomidora obranego ze skóry pokroić w drobniutką kosteczkę,sok z niego odlać.Dołożyć pomidor do tuńczyka i wymieszać z majonezem.Wierzch posypać pokrojonymi drobno suszonymi pomidorami i posiekaną zieleniną.
Tuńczyka osączyć z oleju,opieprzyć.Pomidora obranego ze skóry pokroić w drobniutką kosteczkę,sok z niego odlać.Dołożyć pomidor do tuńczyka i wymieszać z majonezem.Wierzch posypać pokrojonymi drobno suszonymi pomidorami i posiekaną zieleniną.
Wszunia
Pysznie.
Paola
Ot, polska zima w warzywach.
Za prosty i pyszny przepis: piąteczka.
Lady Marmolada
bernika
A.B.