Sposób przygotowania:
Podwójny schabowy
Wszystkie kotlety rozbić tłuczkiem do mięsa.
Potem na każdy kotlet schabowy położyć ten z karkówki i jeszcze lekko rozbić razem.
Kotlety oprószyć pieprzem i posolić.
Potem każdy kotlet obtoczyć w bułce tartej a następnie w rozmąconym jajku i ponownie w bułce tartej.
Kotlety smażyć na rumiano z obu stron.
Usmażone kotlety odsączyć z nadmiaru tłuszczu i podawać z ulubionymi dodatkami na obiad.
Potem na każdy kotlet schabowy położyć ten z karkówki i jeszcze lekko rozbić razem.
Kotlety oprószyć pieprzem i posolić.
Potem każdy kotlet obtoczyć w bułce tartej a następnie w rozmąconym jajku i ponownie w bułce tartej.
Kotlety smażyć na rumiano z obu stron.
Usmażone kotlety odsączyć z nadmiaru tłuszczu i podawać z ulubionymi dodatkami na obiad.
![Podwójny schabowy Podwójny schabowy](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/podwojny-schabowy-505398.jpg)
![Podwójny schabowy Podwójny schabowy](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/podwojny-schabowy-505399.jpg)
![Podwójny schabowy Podwójny schabowy](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/podwojny-schabowy-505400.jpg)
![Podwójny schabowy Podwójny schabowy](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/podwojny-schabowy-505401.jpg)
tumilek
SylaUla
zbysiowa
zewa
Madziu chłopaki też dali radę, nawet Kamil :)
zewa
Dziękuję :)
zewa
Dziękuję. A Magdę Gessler też lubię i oglądam program. Nawet byłam w kilku miejscach po rewolucjach i pysznie było :)