Sposób przygotowania:
Podwójny schabowy
Wszystkie kotlety rozbić tłuczkiem do mięsa.
Potem na każdy kotlet schabowy położyć ten z karkówki i jeszcze lekko rozbić razem.
Kotlety oprószyć pieprzem i posolić.
Potem każdy kotlet obtoczyć w bułce tartej a następnie w rozmąconym jajku i ponownie w bułce tartej.
Kotlety smażyć na rumiano z obu stron.
Usmażone kotlety odsączyć z nadmiaru tłuszczu i podawać z ulubionymi dodatkami na obiad.
Potem na każdy kotlet schabowy położyć ten z karkówki i jeszcze lekko rozbić razem.
Kotlety oprószyć pieprzem i posolić.
Potem każdy kotlet obtoczyć w bułce tartej a następnie w rozmąconym jajku i ponownie w bułce tartej.
Kotlety smażyć na rumiano z obu stron.
Usmażone kotlety odsączyć z nadmiaru tłuszczu i podawać z ulubionymi dodatkami na obiad.
tumilek
SylaUla
zbysiowa
zewa
Madziu chłopaki też dali radę, nawet Kamil :)
zewa
Dziękuję :)
zewa
Dziękuję. A Magdę Gessler też lubię i oglądam program. Nawet byłam w kilku miejscach po rewolucjach i pysznie było :)