Sposób przygotowania:
Kotlety mielone z kaszą manną
Jajka rozkłócamy.
Do mięsa mielonego dodajemy jajka, bułkę tartę, kaszą manną, musztardę, przyprawy i zioła. Dokładnie mieszamy, aby składniki dobrze się połączyły.
Z mięsa formujemy kulki wielkości mandarynki. Obtaczamy w bułce tartej.
Na patelni rozgrzewamy olej i smażymy kotlety z obu stron na złoty kolor.
Podajemy z ulubionymi dodatkami.
Smacznego
Do mięsa mielonego dodajemy jajka, bułkę tartę, kaszą manną, musztardę, przyprawy i zioła. Dokładnie mieszamy, aby składniki dobrze się połączyły.
Z mięsa formujemy kulki wielkości mandarynki. Obtaczamy w bułce tartej.
Na patelni rozgrzewamy olej i smażymy kotlety z obu stron na złoty kolor.
Podajemy z ulubionymi dodatkami.
Smacznego
SylaUla
Sierra Papa
gosiapiotrek23