graciana3

graciana3

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 245]

Polędwica w musztardzie

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Polędwicę podaję z ziemniakami i surówką

Polędwica w musztardzie

Składniki:

Polędwica w musztardzie

 

  • o,5 kilograma polędwicy
  • 2 łyżki musztardy
  • 3 łyżki miodu
  • sól,pieprz do smaku
  • 2 łyżki masła

Sposób przygotowania:

Polędwica w musztardzie
Musztardę wymieszać z miodem solą i pieprzem,polędwicę umćc i pokroić na plastry , zalać marynatą  następnie wstawić do lodówki na 2godziny, po 2 godzinach wyjąć z lodówki i smażyć na roztopionym maśle z obydwu stron na złoty kolor.