Sposób przygotowania:
polędwica z sałatka owocową
Polędwiczkę zamarynowałam z marynacie do ryb z Knorr nadała ona bardzo ciekawy posmak
Następnie należy pociąć na plasterki o grubości około 4-5 cm i smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron, ale tak, aby leciutko tylko podsmażyć by mięsko zachowało swój smak
W miedzy czasie umytą sałatę lodowa rwiemy na kawałki, truskawki tniemy na plasterki, obrany wcześniej melon również tniemy na plasterki
Gdy mamy już wszystko gotowe polędwice układamy na półmisku a z drugiej strony kładziemy naszą sałatkę.
Pierwsze sałatę i na to dodajemy truskawki i melon całość polewamy sokiem z melona
Następnie należy pociąć na plasterki o grubości około 4-5 cm i smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron, ale tak, aby leciutko tylko podsmażyć by mięsko zachowało swój smak
W miedzy czasie umytą sałatę lodowa rwiemy na kawałki, truskawki tniemy na plasterki, obrany wcześniej melon również tniemy na plasterki
Gdy mamy już wszystko gotowe polędwice układamy na półmisku a z drugiej strony kładziemy naszą sałatkę.
Pierwsze sałatę i na to dodajemy truskawki i melon całość polewamy sokiem z melona