Sposób przygotowania:
Zupa pomidorowa na warzywach
Do garnka na zupę wlewam ok 2 litry wody. Nastawiam by się gotowała. Warzywa myję. Marchewki obieram. Wkładam do wody. Gotuję, aż marchewka będzie lekko miękka. Dodaję ziele angielskie i liść laurowy. Następnie kiedy wszystko się zagotuje, odcedzam łyżką cedzakową warzywa.
Marchewkę kroję w plastry, wkładam do bulionu, wlewam przecier i koncentrat. Gotuję jeszcze ok 5 min. Miedzyczasie gotuję makaron.
Do miseczki przekładam makaron i zalewam zupą. Dodaję na wierzch świeżą natkę.
Marchewkę kroję w plastry, wkładam do bulionu, wlewam przecier i koncentrat. Gotuję jeszcze ok 5 min. Miedzyczasie gotuję makaron.
Do miseczki przekładam makaron i zalewam zupą. Dodaję na wierzch świeżą natkę.