Sposób przygotowania:
Pomidorówka bardzo pomidorowa
Porcję rosołową gotujemy w wodzie na małym ogniu, odgarniamy szumowinę, dodajemy pokrojoną włoszczyznę i dalej gotujemy na małym ogniu aż powstanie aromatyczny wywar.
Następnie dodsajemy koncentrat pom., paprykę, cukier, sól, pieprz, jeszcze gotujemy 15 min. Zdejmujemy z gazu i aby śmietana się nie zważyła przelewamy ją do kubeczka i dodajemy stopniowo gorącą zupę, tak by ja dokładnie wymieszać i ocieplić śmietanę. Dodajemy delikatnie śmietanę do zupy.
Teraz pozostaje nam się delektować pyszną "zalewajką"
SMACZNEGO))))
Następnie dodsajemy koncentrat pom., paprykę, cukier, sól, pieprz, jeszcze gotujemy 15 min. Zdejmujemy z gazu i aby śmietana się nie zważyła przelewamy ją do kubeczka i dodajemy stopniowo gorącą zupę, tak by ja dokładnie wymieszać i ocieplić śmietanę. Dodajemy delikatnie śmietanę do zupy.
Teraz pozostaje nam się delektować pyszną "zalewajką"
SMACZNEGO))))
pigwa
ciasteczkoo12
rupertoss