kasnaj

kasnaj

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 189]

Pomidory faszerowane tuńczykiem .

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 3

Pomidory faszerowane tuńczykiem podawane na zimno .

Pomidory faszerowane tuńczykiem . Więcej zdjęć (5)

Składniki:

Pomidory faszerowane tuńczykiem .

 

 

 

Sposób przygotowania:

Pomidory faszerowane tuńczykiem .
Zaczynamy od przygotowania pomidorów które dokładnie musimy umyć pod bieżącą wodą następnie na 1/4 pomidora odcinamy a miąższ który będziemy wyciągać z pomidora odkładamy do miseczki. Jak mamy tak przygotowane pomidory to możemy przystąpić do robienia farszu. Do wcześniej odłożonych środków pomidora dodajemy odsączony i rozdrobniony widelcem tuńczyka, zalewamy to dwiema łyżkami jogurtu naturalnego, do smaku dodajemy sól i pieprz . Farszem nadziewamy nasze pomidory z wierzchu posypując szczypiorkiem . Smacznego
Pomidory faszerowane tuńczykiem .
Wszystkie składniki niezbędne do wykonania przekąski .
Pomidory faszerowane tuńczykiem .
Umyte pomidory z odciątą górną częścią .
Pomidory faszerowane tuńczykiem .
Srodek z pomodorów z rozdrobnionym tuńczykiem .
Pomidory faszerowane tuńczykiem .
Pomidory po zafaszerowaniu ich tuńczykiem .

Tagi:

sosy