kiwi

kiwi

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 1064]

Pomidory faszerowane z majonezem

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

Z pomidorów ściąć czubki od gładkiej strony, wydrążyć je i napełnić sałatką francuską lub inną.

Pomidory faszerowane z majonezem

Składniki:

Pomidory faszerowane z majonezem

 

  • pomidory 5 szt
  • sałatka 25 dag
  • majonez 2/3 szkl
  • natka pietruszki
  • liście sałaty

 

Sposób przygotowania:

Pomidory faszerowane z majonezem
Z pomidorów ściąć czubki od gładkiej strony, wydrążyć je i napełnić sałatką francuską lub inną. Brzegi pomidora oblać majonezem, przykryć ściętym czubkiem. Układać na półmisku na listkach sałaty, przybrać majonezem i gałązkami zielonej pietruszki.