Sposób przygotowania:
Przepyszna babka cytrynowo bananowa
Do misy wkładamy białka i ubijamy z ksylitolem, w trakcie ubijania dodajemy żółtka. Mąkę przesiewamy w raz z proszkiem do pieczenia. Przesianą mąkę dodajemy do masy jajecznej i mieszamy już teraz łopatką . Wsypujemy budyń .
Margarynę rozpuszczamy i dodajemy do ciasta. Wyciskamy sok z cytryny i dodajemy do ciasta. Formę silikonową smarujemy margaryną i obsypujemy bułką tartą. Przekładamy ciasto.
Pieczemy 50 minut w 170 stopniach. Po upieczeniu i wystudzeniu możemy posypać cukrem pudrem.
Margarynę rozpuszczamy i dodajemy do ciasta. Wyciskamy sok z cytryny i dodajemy do ciasta. Formę silikonową smarujemy margaryną i obsypujemy bułką tartą. Przekładamy ciasto.
Pieczemy 50 minut w 170 stopniach. Po upieczeniu i wystudzeniu możemy posypać cukrem pudrem.