iwa643

iwa643

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 5470]

Przystawka chrupka z śledzika

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

Szybka lekka niskokaloryczna przystawka

Przystawka chrupka  z śledzika

Składniki:

Przystawka chrupka z śledzika

 

  • 2 szt sledzik,
  • pieczywo chrupkie,
  • musztarda francuska,
  • rukola,
  • koperek,
  • sok z limonki

 

Sposób przygotowania:

Przystawka chrupka z śledzika
Do zrobienia kanapeczek używamy pieczywa chrupkiego. Śledzia dobrze odsączamy z zalewy i kroimy w długie paski . Układamy na pieczywie.Mix sałat myjemy suszymy ,używamy takiej jaką najbardziej lubimy Obok kładziemy kawałek sałaty . Polewamy musztarda francuska ok 2 łyzeczki na kanapkę ,kropimy sokiem z limonki i oliwą z oliwek .Ozdabiamy koperkiem świeżym .Podajemy

Tagi:

pieczywo